Dr. Slobodan Milosavljević is, met ruim 30 jaar aan werkervaring, een zeer ervaren gynaecoloog met speciale expertise op het gebied van minimaal invasieve chirurgie, benigne gynaecologie en hulp bij kinderwens (fertiliteit).

Hij is opgeleid en heeft gewerkt in het Radboud Universitair Medisch Centrum te Nijmegen, waarna hij 15 jaar werkzaam is geweest bij het Medisch Centrum Slotervaart te Amsterdam.

Dr. Milosavljević is getraind in enkele prestigieuze centra voor laparoscopische chirurgie (Strasbourg, Clermont-Ferrand, Lille , Amsterdam, Wenen en Louisville (Kentucky)) en is jarenlang hoofd van de gynaecologische laparoscopie in het MC Slotervaart te Amsterdam geweest.

Daarnaast is hij lid van diverse nationale en internationale verenigingen, zoals de Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG), de Werkgroep Gynaecologische Endoscopie (WGE), de European Society for Gynaecological Endoscopy (ESGE) en de American Association of Gynaecologic Laparoscopists (AAGL).

Zijn visie is toegankelijke gynaecologische zorg voor iedere vrouw in Nederland, met minimale wachttijden, ook zonder doorverwijzing. Met die gedachte heeft hij GynDoc opgericht, waar een brede gynaecologische zorg, met voldoende persoonlijke aandacht, wordt aangeboden.

Voor de specifieke behandelingen waarvoor u terecht kan bij GynDoc, verwijzen wij u naar de pagina ‘Behandelingen en ingrepen’.
BIG-nummer: 59046491101